Τρίτη 23 Μαΐου 2017

Μαρίνα η μάντισσα του ελληνικού πενταγράμμου

Τι ταλέντο!
Τι ερμηνεία!

Αλλά και τι προσπάθεια έχει κάνει αυτό το κορίτσι. Τι σπουδές, τι πορεία, τι δυσκολίες πέρασε...;
Όχι σαν τους υπόλοιπους Έλληνες...

Θα πετώ θα πετώ!
Μαρίνα Μαρινάκι!
Μαρίνα Μάντισσα, πες μου τι μαντεύεις. Δε νομίζω να μου πεις όμως, οπότε θα στο εξηγήσω όπως το βλέπω και μου απαντάς μετά αν θες.

Θα πετώ Θα πετώ!!
Σαν τους σχολιαστές. Αυτοί κι αν "πετούν".



Επιτέλους είδαμε και ένα ταλέντο...!  Γιατί βαρεθήκαμε τους ατάλαντους... Ενώ η Μαρίνα, ξεχωρίζει...
Νο 1 τάση στο youtube. Άντε και νο2 το μελλοντικό remix του Κανάκη, του εθνικού κωμικογράφου μας που με τ'αστεία του "ξεκαρδίζεται" όλη η Ελλάδα.

Γιατί τι χρειάζεται ο κοσμάκης; Να χαζεύει χορευταράδες και να γελάει με τους εγκληματίες και απατεώνες πολιτικούς. Οι Κανάκηδες θέλουν, όχι να τους κλείσουμε φυλακή, αλλά να γελάμε μαζί τους. Έτσι το βλέπει ο άνθρωπος, τι ζόρι τραβάτε; Άντε να πληρώσετε κάνα φόρο εσείς...

Πολλοί όμως βλέπουν τις εκατομμύρια προβολές στο διαδίκτυο και απορούν και λένε "τι διάλο", πως ο κόσμος κάθεται και βλέπει με τόσο πάθος αυτά τα βίντεο; Τόσο πολύ αρέσει η Μαρίνα;

Δηλαδή μέσα στη στεναχώρια του ο κόσμος, ξαφνικά σηκώθηκε να χορέψει με τη Μαρίνα μας; Να θυμίσουμε οτι κάθε χρήστης μπορεί να προβάλλει το ίδιο βίντεο δεκάδες φορές, οπότε ο αριθμός των τελικών προβολών είναι πολλαπλάσιος του αριθμού χρηστών. Το πόσοι ακριβώς ασχολούνται είναι άλλο θέμα. Εμάς μας νοιάζουν οι προβολές. Μας νοιάζει η διαφήμιση και η προπαγάνδα που επιτυγχάνουν κάποιοι. Μας νοιάζει ο τρόπος με τον οποίο αξιοποιούν την επιρροή των ΜΜΕ.

Αυτό που πρέπει να καταλάβουμε, είναι το ποιοι είναι αυτοί. Ποιοι και τι είναι αυτοί που κάνουν τα βιντεάκια νο1 τάση;

Ποιοι είναι αυτοί που βλέπουν τις Μαρίνες; Μα φυσικά αυτοί που πετούν μαζί της. Ξέρετε εσείς...

Για μια στιγμή όμως. Επειδή είδαμε ένα βιντεάκι θα μας τα χώσεις εσύ κύριε με ψευδώνυμο;

Μα δεν είναι ένα τυχαίο βίντεο. Είναι η Μαρίνα. Είναι η Μαρίνα Σάττι. ρε παιδιά. Δεν είναι τυχαίο βίντεο. Είναι ένα βίντεο που μέσα σε 3 μέρες έκανε 1εκ. προβολές! Δεν συμβαίνει αυτό με κάθε βίντεο που παρακολουθείτε στο youtube, έτσι δεν είναι; Είναι η νο1 τάση της Ελλάδας!!

Γιούπιιιιιι!!!!
Θα πετώ θα πετώ!

Νο1 ελληνική τάση δεν είναι η οικονομική κρίση, η πολιτική κρίση, η ανθρωπιστική κρίση, η τεχνολογία ή η επιστήμη. Ήταν το Μαρινάκι. Το Μαρινάκι μας ενώνει. Μακριά από φυλές και ράτσες... (έτσι το πέταξα αυτό, είναι "πιασάρικο").

Ποιοι βλέπουν το βίντεο λοιπόν με τόσο πάθος; Αυτοί που είναι όμοιοι της Μαρίνας. Της κάθε Μαρίνας, του κάθε Κανάκη, του κάθε σερβάιβορ, του κάθε Κασιδιάρη και του κάθε "πετυχημένου" που έχει πιάσει πρώτη θέση σε αυτή την διαλυμμένη χώρα της μεταπολίτευσης. Κάθε άσχετου που έγινε "κάποιος". Που αν υπήρχε δικαιοσύνη σε αυτή τη χώρα, κανείς δεν θα τους γνώριζε, ούτε για τα κακόγουστα αστεία τους, ούτε γιατί χορεύουν με ταλέντο.

Εν έτει 2017 υπάρχουν επιστήμονες που δεν προβάλλονται ούτε δευτερόλεπτο και καθόμαστε και χαζεύουμε χορευταρούδες και τραγουδιάρες. Και ύστερα να μπαίνουμε να ζητωκραγαύζουμε σαν παρδαλά στο youtube, λες και αυτό έλειπε από τη ζωή μας. Ή μήπως δεν είναι ακριβώς έτσι;

Ρε συ Μαρίνα ξαφνικά από 4-5,  γίνανε 1εκ οι φίλοι σου;  Ή μήπως όλο το νταβαντούρι γίνεται για τη διαφήμιση; Μήπως κάποιοι μας υπενθυμίζουν πως μόνο οι τραγουδιάρες κάνουν επιτυχία σε αυτή τη χώρα;

Ζούμε στην εποχή των τεχνολογικών επαναστάσεων. Ζούμε στην εποχή όπου σπάμε το μόριο του νέρου απελευθερώνοντας άπειρη ενέργεια, λύνοντας προβλήματα αιώνων και δίνοντας άλλη διάσταση στη ζωή μας και την κοινωνία μας.
Αν ζούσε σήμερα ο Παπανικολάου (του Ολυμπιακού, ξέρετε εσείς βλήτα...) θα τον είχαν στείλει στον ΟΑΕΔ για επίδομα ανεργίας και θα μας έβγαζαν τη Μαρίνα μας πρώτη μούρη να τραγουδάει και να χορεύει και 'μεις εκστασιασμένοι να χειροκροτάμε και να τραγουδάμε μαζί της, ενώ ανθρώπινες ζωές θα χάνονταν άδικα.

Ποιος πιστεύει οτι δεν γίνεται το ίδιο σήμερα; Ποιος νομίζει οτι δεν έχουν χαθεί και δεν χάνοναι άδικα ζωές;

Αυτό συμβαίνει σήμερα. Όταν ο Πέτρος Ζωγράφος έσπασε το μόριο του νερού με συντονισμό συχνοτήτων, γεγονός που ελάχιστοι νοιάστηκαν να συζητήσουν δεν είδαμε να υπάρχει αντίστοιχο βίντεο στις τάσεις του youtube. Γιατί όχι; Δεν ενδιαφέρει αυτό τον κοσμάκη;
Δηλαδή δεν τον ενδιαφέρει τον κόσμο η απόλυτη λύση στα οικονομικά του προβλήματα και τον ενδιαφέρει 10 κορίτσια να χορεύουν μπροστά στην οθόνη του;

2-3 χιλιάδες έμαθαν για τον Ζωγράφο, αλλά εκατοντάδες χιλιάδες για το Μαρινάκι.

Για τη Μαρίνα μας όμως... Μπράβο Μαρίνα. Γιατί το αξίζεις, όχι τίποτ'άλλο. Αυτό μόνο. Μην ακούς τους κακούς σχολιαστές. Αυτούς που σε "βρίζουν". Να πάνε να γαμηθούν αυτοί. Οι "κακοπροαίρετοι", που "ζηλεύουν"... Είναι της εποχής αυτά. Πολλοί haters κυκλοφορούν. haters ξεhaters τις προβολές τις τσίμπησε το Μαρινάκι. Για 3 λεπτά κουνήματα και χορό, διαφημιζόμαστε σε εκατομμύρια θεατές, αλλά τεράστια επιστημονικά επιτεύγματα, τα κρύψαμε όπως όπως.

Ποιοι είναι αυτοί οι όμοιοι της Μαρίνας όμως; Ποιοι είναι αυτοί που βιάζονται τόσο να χαρίσουν χιλιάδες προβολές και αγάπη στο Μαρινάκι; Μα αυτοί που ζουν όπως θέλει να ζει η Μαρίνα και όπως ζουν όλοι οι άνθρωποι σαν την Μαρίνα. Αυτοί που για χάρη τους νέοι επιστήμονες καλούνται να εγκαταλείψουν τη χώρα, για να μπορούν η Μαρίνα και οι φίλοι της να βολτάρουν για ψώνια στην Ερμού, για ποτό και μπάφους στο Ψυρρή και ύστερα να χορεύουν στην πλάτη μας.

Είναι όλοι αυτοί που ως νεαροί διδάσκονται να ζουν ως παράσιτα και ως ενήλικοι επιδίδονται στο να τρώνε τα λεφτά του κοσμάκη. Που με θράσος έπειτα δείχνουν και "κατανόηση" στην ανάγκη του νέου Έλληνα να φύγει από τη χώρα του. Να φύγει ο επιστήμονας και να μείνουν όλα τα μπουμπούκια μας! Όλα τ'αστέρια μας. Η Μαρίνα θα χορεύει στην οδό Αθηνάς και ο Γονίδης θα τραγουδά στου Καμμένου. Κι η Μαρίκα με το ντέφι θα γελάει και θα σου γνέφει.
Αυτά είναι... Ανεπανάληπτες επιτυχίες...

Να φύγουν οι επιστήμονες και να μείνουν οι χορεύτριες. Πρώτη μούρη στο διαδίκτυο η Μαρίνα. Ανύπαρκτος ο Ζωγράφος.
Οι προβολές δε γίνονται από τον κοσμάκη. Γίνονται από όσους έχουν συμφέρον να βλέπουν τέλειες τις Μαρίνες.
Αυτοί είναι που θαυμάζουν το "ταλέντο" της. Τι "απλότητα" και τι "νόημα" σε αυτό που μόλις είδαμε...

Αυτοί που οι μπαμπάδες τους έχουν χρήμα, που οι Κασιδιάρηδες και οι Δένδιες τους το εξασφαλίζουν με τροπολογίες και ψηφίσματα, θαυμάζουν τους ομοίους τους. Τους θαυμάζουν από συμφέρον.

Τη Mαρίνα τη Μάντισσα που οι όμοιοί της θαυμάζουν και είναι ιδιαίτερης σημασίας θέμα να φτάσει στην κορυφή των τάσεων στο youtube. .

Υποστηρίζουν τη Μαρίνα, γιατί η επιβίωσή τους εξαρτάται από την επιβίωση και των ομοίων τους.

"Τι; Δε σ'αρέσει η Μαρίνα; Η Μαρίνα ρε; Σε όλους αρέσει"

Αν σταματήσουν ν'αρέσουν οι Μαρίνες, οι ηθοποιοί και οι τραγουδιάρες, αν καταλάβει ο κόσμος, έστω ο νεαρός κόσμος οτι ο ατάλαντος προχωράει και ο ικανός μένει πίσω και οτι αυτό μας φταίει περισσότερο από τα οικονομικά μας προβλήματα και καταλάβει ο κοσμάκης πως αυτή η κλίκα που ζει σε βάρος του και τον καταδίκασε σε φτώχεια και μνημόνια δίνει δουλίτσα στις Μαρίνες και διώχνει τα παιδιά του εκτός Ελλάδας, θα τους πάρει ο διάολος μαζικά και τότε να δεις πως θα πετάνε. Μερικοί έχουν ήδη αρχίσει να πετάνε για εξωτερικό. Οι ηθοποιοί και οι τραγουδιστές βέβαια δεν βρίσκονται στην κορυφή αυτής της κλίκας, αλλά βρίσκονται πρώτοι στις οθόνες μας.

Γι'αυτό Μαρινάκι θα σου κάνω εγώ τον μάντη τώρα.
Ο θαυμασμός για τη Μαρίνα τη Μάντισσα, είναι θαυμασμός που θα σβήσει πολύ εύκολα. Θα σβήσει γιατί είναι συμφεροντολογικός. Δεν θαυμάζουν το ταλέντο σου. Τι νομίζεις τους καπνίζουν τους μπάφους; Δεν έχουν άλλο τρόπο να "πετάξουν". Έτσι βγαίνει το μερακάματο σε αυτή τη δουλειά. Αν δεν τραβήξεις τζούρα, το μυαλό θ'αρχίσει να βλέπει καθαρά πράγματα και αυτό δε συμφέρει. Δε χωράνε οι καθαροί στις βρώμικες δουλειές.
Όταν τα λαμόγια θα τρέχουν να κρυφτούν, θα είναι αργά για χορό και τραγούδι. Τότε, όσο και να χορεύεις, κανείς δεν θα σε θεωρεί "φοβερή". Κανείς δεν θα βλέπει τίποτα το "καλαίσθητο" σε αυτό που κάνεις, για να σου δίνει δουλειά.

Θα'ναι αργά, θα'ναι αργά!
Δεν θα χορέψω εγώ ξανά!

Τι ταλέντο όμως ε; Θα το κάνω και 'γω τραγούδι.

Θα πετώ θα πετώ
και το χρήμα θα μετρώ

Δεν ονειρεύομαι να μετρώ χρήμα Μαρίνα. Ονειρεύομαι έναν κόσμο δίκαιο, όπου ο καθένας θα παίρνει αυτό που του αξίζει και δεν εγκαταλείπω το όνειρο. Είσαι μαζί μας ή είσαι με τη γενιά των μπάφων;

Τηεhacker

1 σχόλιο:

  1. Αν και το βλέμα της έχει κάτι δυνατό... δυστηχώς ...κακιές παρέες...

    ...κρίμα...

    ...έχει και ωραία φωνή...

    ...δε θα χα πρόβλημα να γίνει η φωνή στα ποιηματάκια μας...

    ...αλλά... ήπαμε ...κακιές παρέες...

    είδωμεν όμως φίλε μου thehacker

    ...ποτέ δε ξέρεις...

    ...ποτέ δεν είναι αργά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή